Hurra

Så fick även jag chans att slå igen locket på jobbdatorn. Så får det var nu ett ta medan jag har semester. Jag är helt slut efter en tuff vår och sommar. Har försökt kommer ner lite i varv och nu är huvudvärken på väg, som på beställning. Jag är även provätit en del av den tänkta provianten för ett kommande äventyr…

I morgon ska jag unna mig sovmorgon, packa och förstås köpa ner proviant för att ersätta vad jag knaprat i mig. Kanske ska jag sitta en stund i solen med fötterna högt. Bara för att jag kan. Vila mig i form.

Hurra för semester! Nu ska jag ta vara på varje stund av frihet.

 

12 tankar på “Hurra

  1. Men så underbart med semester! Njut nu. 🙂 Jag har redan haft mina två veckor. Kändes jättekonstigt att komma tillbaka till jobbet och majoriteten av kollegorna hade inte gått än. Men det funkar det med!

    • Det är ju så med semester, man vill gärna ha direkt men ändå ha den kvar. Jag är bortskämd då jag de senaste somrarna haft sommarlov med många långa lediga dagar. Nu är det vanligt semester och det ska jag ta vara på. Hoppas att du får en lugnt start och hinner njuta av sommarkvällar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.