Stå ut

Nej, ingen tur idag heller. Det är bara att jobba på och stå ut. Idag strulade tekniken, ingen telefon som fungerade. Jag var nästan klar med en uppgift när jag insåg att jag hade gjort fel, och det finns ingen annan än mig själv att skylla på. Den insikten har jag i alla fall. Ibland önskar jag att fler hade sådan självinsikt istället för att skylla ifrån sig. Lyckades även med konststycket att falla platt ner på vardagsrumsgolvet. Vet inte riktigt hur det gick till men där låg jag i alla fall. Jag måste lära mig att stå ut. Och att stå upp.

Slutade två timmar senare instället för en timme tidigare. Jag får göra ett nytt försök till kortare arbetsdag i morgon. Nu är det i alla fall bara åtta arbetsdagar kvar innan det är semester. Visst är det märkligt hur man kan älska ett jobb som tar för mycket av min energi.

8 tankar på “Stå ut

  1. Arbetet är ju en stor del av vår vardag så jag tror det är lätt att älska ett arbete som man ivrar för. Det är liksom det som är drivkraften tänker jag. Mitt arbete är synnerligen intensivt och jag vet aldrig hur en dag blir men jag går dit med glädje (även om jag knorrar ibland). Däremot så ska man vara försiktig när arbetet tar för mycket energi så det gäller att hitta balansen. Det har många svårt för i dag och då brukar jag tänka att ingen är oersättlig.

    • Jag ska inte ta några beslut nu men jag ska absolut använda en liten del av semestern till att fundera på hur stor del jobbet ska få ta. Samtidigt inser jag att det varit en extraordinär vår, jag har varit ny, lärt mig massor i en orolig tid. Jag har inte har oflyt förevigt, tänker jag som brukar ha mer tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.