Nedräkning

Längtan till semestern är stor och nu har jag mentalt börjat nedräkningen. Två veckor kvar. Nio arbetsdagar. Det är svårt att vara riktigt lika effektiv som jag skulle vilja vara. Men jag kämpar på. Det är relativt få som jobbar nu, så det är färre mejl och färre telefonsamtal. Men ungefär lika mycket som kan gå fel, som vanligt.

När jag tänker tillbaka på våren så är det just alla fel som jag har behövt hantera som utmärker perioden. Jag har inte haft flyt med något. Allt som kan krångla, har krånglat och allt som kan gå fel har hänt mig. Jag har aldrig varit med om det tidigare. Visst har man otur ibland men den här våren har varit exceptionell. Men – det goda är att man lär sig massor. Och det ger ett gott självförtroende att ha klarat av alla prövningar.

Eller kanske inte riktigt alla. Några finns kvar. Tur att jag har nio dagar kvar till semester börjar!

8 tankar på “Nedräkning

 1. Visst lär man sig oerhört mycket och kanske extra mycket när det är något som inte går som planerat. Sedan behöver knappast allt hända för det kan vara skönt med lite flyt i tillvaron också. Hoppa dina sista dagar innan semestern blir av den lugnare sorten och att allt går som på räls!

  • Visst vore det skönt med lite mer flyt. Men… precis nu när jag skriver detta så får jag ett meddelande från en medarbetare som behöver genomgå en operation. På måndag. Nu vet jag ännu inte vad som hänt men jag tror inte att det kan kallas för flow. Det är som att det inte vill ta slut på tråkigheter. Nu menar jag inte att det är synd om mig, kan ska självklart stötta och hantera situationen. Men det är sådant som berör mig, som upptar mina tankar och gör att inte heller jag kan slappna av helt, även om jag är ledig ikväll.

   • Det är klart att det är en sak som berör och tar upp ens tankar. Då är det svårt att släppa tankarna och vara helt ledig fastän man är det.

   • Det känns ju ganska mänskligt och det vill jag ju vara. Det var nog bra att jag vilade hela helgen, hade lite dåligt samvete för det men nu känns det rätt.

  • Jag älskar nedräkning. Det blir så konkret. Rälsen tycks vara lite krokig men jag har i alla fall inte spårat ur. Nja, jag har fortfarande problem med hals och huvudvärk men jag anar att det finns orsaker som inte är virusrelaterade.

  • Jag lider med dig. Jag har kämpat med att nå folk i flera dagar nu, utan framgång. Ikväll hände något med min telefon och jag inser att ingen har kunnat nå mig på flera dagar och troligen är det min telefon som gjort att jag inte nått andra. Så surt och så många missförstånd. Vill hellre lägga tid på annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.