Skön start på veckan

I mina drömmar var jag tvungen att lösa klart några mordgåtor innan jag kunde vakna tryggt i morse. Hade få möten under dagen och kunde lugnt ta mig in till kontoret. En ny kollega började och vi var några där för att välkomna. För mig blev det en bra dag då jag både hann fika, prata med kollegor och äta lunch. Det är inte så vanligt numera och det gav massor av energi.

Vi hämtade mat från en restaurang som jag inte besökt tidigare. Maten var fantastisk god och jag pratade om att vi måste gå dit igen. Nu, några timmar senare, är munnen full av blåsor som känns som en allergisk reaktion. Hm, hoppas att det är något annat än den goda maten.

Tror att jag ska jobba från kontoret resten av veckan. Anledningen är värmebölja som ska prägla veckan vilket gör min lägenhet outhärdligt varm. På kontoret är det svalt och där man min hjärna tänka. Det funkar ju om bara jag tänker så, dvs att inte alla kommer till kontoret.

Kvällen lär bli lång. Lotta på Liseberg på tv är en tradition, jag vill lyssna på Ulf Lundells sommarprat och jag har dessutom en bok att läsa ut. Bäst att sätta fart direkt.

6 tankar på “Skön start på veckan

 1. Vilken otur om det skulle vara maten men det finns kanske en risk för det. Synd med tanke på att den var så god men kanske var det något i den som du inte tålde. Kan räcka med lite av en krydda… Kan också vara en herpesinfektion… Hoppas det inte blir för besvärligt bara.

  • Misstänker maten då jag vet att jag är lite känslig. Jag tål inte tomater, har svårt för ananas och kiwi. Det här var en s.k. bowl med många olika grönsaker, topping, kryddor mm. Kanske något som gömde sig där som jag inte såg. Herpes har jag aldrig haft men jag har fått för mig att det brukar picka, pirra och synas på läpp, vilket jag inte har varit med om.

   • Det låter helt klart som om det var maten då. En bowl kan innehålla många kryddor och annat.

    Herpes kan man få dels på läppen, dels som infektion i hela munnen. Vid det senare brukar det svulla rejält och göra ond. Tack och lov är det inte så vanligt.

   • Det mesta har lagt sig idag, så jag lutar åt att det var chilli som skapade reaktion i munnen. Jag tror jag räknade till tre olika chillivarianter i maten och nu minns jag att det sved till redan när jag åt. Men det var gott!

 2. Tänk, här kan jag kommentera. Appen har blivit konstig både på iPad och iPhone. Ser halva inlägg bara och kommer inte vidare.
  Vilken otur med blåsorna. Hoppas det inte berodde på den goda maten!

  • Tekniken är som den är och ibland förstår man sig inte på den.
   Tyvärr är maten huvudmisstänkt i detta läge. Ska gå dit något dag och kolla all ingredienser och försöka lista ut vad jag inte tål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.