Midsommar

Midsommartiden är strålande vacker. Läser om att vi kanske kan få den varmaste midsommar på mycket länge. Känns som ett ypperligt tillfälle att ta vara på dagen, vädret och naturens prakt.

För mig är midsommar inget stort, inget som jag firar. De senaste åren har jag haft som tradition att åka ångbåt ut till Sandhamn. Det blir inte av i år då trängseln brukar vara stor.

Ska försöka leta upp ett ställe där jag kan få en glass. Ungefär så ser planen ut för dagen. Och det är jag mycket nöjd med.

Glad midsommar!

4 tankar på “Midsommar

  1. Här vaknade vi av regn och åska så något värmerekord lär vi inte kunna räkna med. Midsommarhelgen är nog min favorithelg men i år blir inget som vanligt. Det känns tråkigt men något annat alternativ finns naturligtvis inte. Hoppas glassen ska smaka bra 😀

    Glad midsommar!

    • Hoppsan, jag glömde glassen när jag var ute. Trist med regn. För mig är det viktigast att njuta av midsommartiden och det kan jag göra på många olika sätt. Det är bara mindre justeringar mot tidigare år och det kan bli fint. Det blir ju var man själv gör det till.

  2. Det regnar och åskar, så det blir inget värmerekord här heller. Vi brukar inte göra nåt speciellt, men vi brukar iaf vara i husvagnen, så att vara hemma är lite annorlunda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.