Snart är det fredag

Ännu en dag som gått i rasande fart där jag inte riktigt hinner med mig själv. Känner mig otillräckligt för andra samtidigt som tiden inte räcker till, trots sena dagar. Men det finns ljusa stunder och för mig handlar det om att få planera sommarledigheter, en liten stund varje kväll. Idag har jag beställt viss utrustning att ha med på sommarens vandringar. Som jag längtar.

Men kommer jag att våga? Jag vet faktiskt inte om jag kommer att resa i sommar även om det kan vara tillåtet. Har lyssnat på radio om folk som är sjuka i covid-19 och det avskräcker från att utsätta sig för risker. Även sjukvårdspersonalens vädjan går rakt in i hjärtat.

Ser fram emot att det är fredag i morgon och sedan är det helg. Jag behöver ledigheten mer än någonsin så varje ledig stund är viktig.

Annons

4 tankar på “Snart är det fredag

  1. Du behöver väl inte ge dig alltför långt hemifrån? Antar du har mycket outforskat inom en hyfsad radie! Njut av stundande ledighet nu.

    • Behöver och behöver… Så klart att det finns en del i närområdet och det försöker jag utforska under helger. Under semester vill jag, om det är möjligt, passa på att göra det jag inte hinner på en helg.

  2. Jag håller med eval8! Du behöver inte åka så långt och du tänker vara ute mycket i naturen så agerar du med omdöme tror jag att det går alldeles utmärkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.