Inspiration och stöd

Den senaste tiden har jag hittat allt fler facebookgrupper som handlar om vandring. Nu senast hittade jag en grupp om vindskydd och en annan grupp för folk som vandrar solo. Sedan tidigare följer jag en grupper med koppling till några leder som jag vill gå. Jag läser och ser framförallt många fina naturbilder. Jag får väldigt många fina tips, både om vandringar och utrustning.

Nu har jag även insett att jag kan fråga om råd. Många är väldigt hjälpsamma och generösa med råd. Det är fantastiskt bra att dela erfarenhet på detta sätt. Därtill kan man få varningar om problem längs leder, såsom vattenansamlingar. I de grupper som jag har hittat är tonen väldigt god.

Det här är en stor inspirationskälla för mig. Jag har inte haft så god erfarenhet av andra grupper i sociala media men det här har varit överraskande bra, vilket förstås är mycket glädjande.

6 tankar på “Inspiration och stöd

  1. Så bra att du hittat dessa grupper! Det är värdefullt att få goda tips, tex om vattenansamlingar. Det kan ställa till det en del annars, kan jag tänka. Hoppas du hittar något som du blir riktigt sugen på att testa. Har du fjällvandrat någon gång?

    • Jag var uppe vid Grövelsjön för många år sedan. Det var träning inför en vandring i Bulgarien. Jag är inte alls förtjust i fjällvandring utan gillar låglandsvandringen mycket bättre, gärna lummigt och havsnära.

  2. Den sortens grupper är oftast väldigt positiva och bra. Jag är med i ett par hundgrupper och det är samma känsla och anda i dem. Positivt, hjälpsamt och trevligt helt enkelt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.