Förbannelse?

Vakande med en svag förhoppning om att det skulle blir en mycket bra dag och start på veckan. Horoskopet i en veckotidning har förutsått en toppendag, och jag tycker att jag är värd det. Så började arbetsdagen men något flyt har jag inte. Allt som kan bli svårt, blir jättesvårt, och nya problem dyker upp hela tiden. När jag varit några månader på denna arbetsplats undrade jag om jag fört otur med mig, då allt möjligt konstigt hände. Nu börjar jag fundera över om jag har någon förbannelse över mig. Det känns så.

Därav är jag tacksam över den lugna helgen med vandring så att jag han få återhämtning. Annars hade jag aldrig orkat det jag går igenom nu. Jag är också tacksam över att jag kunde smita ut och äta lunch idag. Jag har inte ätit lagad mat på en vecka så jag längtade verkligen efter det.

Nu ska jag återgå till semesterplanering. Det är ett bra sätt att förlänga njutningen av sommarens äventyr. Det tycker jag är kul!

6 tankar på “Förbannelse?

  1. ”Inte ätit lagad mat på en vecka”. När jag läser det så ringer mina varningsklockor ganska så högt. ”Slarva inte med maten” är nästan ett bevingat ord så gör inte det 😉 När det gäller horoskop kan det vara klurigt. I mitt stod det något om nya kontakter men jag kände spontant att det var nog inte aktuellt… Hoppas det blir en bättre dag i morgon!

    • Jag är inte alls intresserad av matlagning och det ställer till det för mig. Idag åt jag i alla fall lunch och det var gott.
      Horoskop är enbart nöje, och ett ganska lustigt sådant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.