Helgen är här

Tänk att det blev helg även denna vecka. Det kändes avlägset när klockan närmade sig fyra idag, när jag borde ha slutat, och hade jag ett möte kvar med chefen. Vi satte igång, planerade och förberedde några viktiga möten mm. Han är ung och ambitiös och otroligt engagerade i jobbet. Det är väldigt kul att jobba tillsammans men det händer att jag känner mig trött och inte riktigt har samma energi. Men efter lite eftertanke kom jag fram till att jag nog inte alls är gammal och trött utan att jag har andra prioriteringar och vill lite annat i livet. Vi fortsatte, fortsatte och fortsatte lite till dess att vi både kände att lite ledighet är nödvändig. Hurra för helg!

Min fredagsritual är att lyssna till ”Spanarna i P1” och först då inleds min riktiga helg. När programmet är slut har jag lagt jobbtankarna bakom mig. Det är så skönt och idag var det ett ovanligt bra program. Bra tycker jag eftersom tv-tablån var ovanligt trist. Hurra för Spanarna!

Planerna för helgen är väldigt vaga. Jag har en hög böcker som jag gärna vill läsa samtidigt som jag vill vandra och även fixa solglasögon. Misstänker att vädret kommer att avgöra vad som blir av. Hurra för valfrihet!

 

 

6 tankar på “Helgen är här

 1. TV tablån är verkligen usel😞
  Här fyller Maken år, men vi kalasar lite i morgon. Tur det för han har liknande mag/bröstkramper som för några veckor sen😞

  • Oroväckande med makens hälsa. Något är det ju.
   Min mamma fyller år med det blir inget firande. Jag tänker dock unna mig riktigt god fika idag, för att fira på distans.

   • Ja, nu får han ju kolla upp det.
    Det blir inget stort firande här heller. Njut av din goda fika!

   • Nej, det är ju inte tider för kalas och sammankomster.
    Tack, jag hade tur och fick kaffe och bulle innan regnet kom.

 2. Det fanns verkligen inget att se i går så vi valde att se en film i stället. Helt klart en fördel när några filmkanaler ingår i utbudet.
  När det gäller helgerna så händer inte så mycket men det är ändå skönt att vara ledig. I dag kommer dock barn och barnbarn vilket ska bli väldigt mysigt. Bara vädret vill samarbeta nu…

  Trevlig lördag!

  • Ibland har man svårt att förstå tablå-makarna och vad de tror att vi vill ha.
   Här hos mig finns det massor att göra men desto mindre ork. Allt mer av helgen går åt till att vila. Man får se till att göra det bästa av varje helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.