Vem vann?

Efter några nätter med dålig sömn, sov jag som bedövad i natt. Jag minns inte ens vad jag drömde om. Skönt, när det händer. Även idag har jag suttit hemma och jobbat och det tar sin energi. Jag saknar pausar och frisk luft. Idag blev det ovanligt sent och det var först efter åttatiden som jag kunde logga ut.

Tittade på några kändisar som bakade på TV4. Lite konstigt att se en final när man inte följt programserien och vet vad det handlar om. Men det var precis lagom underhållning och vila för hjärnan. Eller så var det lite för avancerat för nu vet jag inte vem som vann, måste ha missat den delen.

I morgon ska jag till kontoret och det ser jag fram emot. Tror att några av mina kollegor kommer att vara där vilket vore kul. Min tanke var att vara ledig under eftermiddagen men under dagen idag har allt fler möten bokats in, så det blir nog ingen ledighet. Med lite tur hinner jag i alla fall ut så att jag kan fixa present till mamma. Det är ju snart Mors dag och det får jag ju inte missa.

13 tankar på “Vem vann?

 1. Tänk så olika det är ändå. Jag är bättre på att pausa och hålla en åttatimmars arbetsdag när jag är hemma. Dock saknar jag kollegorna.
  Hoppas du får en bra dag på kontoret.

   • Jag vet. Jag hade ju dessutom lovat mig själv att det inte skulle bli så här. Men så kommer verkligheter och gör sig påmind.

   • Den där verkligheten ställer till det ibland. Det blir så svårt att lyssna på sig själv när den gör sig påmind. Kämpa lugnt!

   • Egentligen får jag till ganska stora förändringar men mest för andra. Långsiktigt blir det bäst, även för mig, men nu finns inte en lugn stund.

 2. När det gäller pauserna är det bara du som kan sätta ner foten och faktiskt ta rasterna samt den lagstadgade lunch du har rätt till.
  Hoppas du hittar något fint till din mamma!

  • Helt rätt! Jag skyller inte ifrån mig och är fullt medveten om mitt ansvar. En anledning till att jag skriver om det, är att jag behöver påminna mig själv om att ändra mitt arbetssätt. Samtidigt smiter jag inte heller ifrån mitt ansvar på jobbet, och ibland är det lite mer att göra än vanligt.

   • Det är alltid bra att påminna sig själv när det gäller vissa saker. Till slut lyssnar man kanske 😉 Visst finns det arbetstoppar men det kan vara lätt att fastna i ett mönster att man hoppar över lunchen eller kortar ner den. Två dagar i veckan hinner jag ytterst sällan få den halvtimme jag har rätt till och det blir stressiga dagar…

   • Man måste vara rädd om sig. Just nu är jag ingen förebild men jag ska verkligen bli bättre. Det här får inte bli normalt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.