Låg energi

Lördagen var grå och min energi var låg. Kanske finns ett samband eller ett olyckligt sammanträffande. Så var det i alla fall. Jag försökte med viljestyrka få något gjort men det gick inte så bra.

Något snabbt cykelköp av en vardagscykel blev inte avklarat. Jag hade tänkt mig en prisklass där det inte finns några cyklar. Det finns billigare och det finns dyrare cyklar men i mitt spann saknad intressanta alternativ. Jag saknade ork att lägga om planen.

Ett annat av mina projekt är att skaffa en enkel solstol som jag kan ta med ut på gräsmattan. Det finns många gräsmattor i området som ingen använder. Det är få platser där man sitter i skydd för andras blickar och man vill inte heller sitta för nära vägen. Jag tyckte jag var fiffig och hade tänkt ut en hyfsat avskild plats. Var där och kollade och blev minst sagt förvånad av att mötas av två bikupor. Trevligt men jag tänker inte göra dem sällskap. Även för detta projekt måste jag tänka om och hitta annan lösning.

Även söndagen inleddes med låg energi och det blev inte bättra av att mjölken, till kaffet, surnat. En vanlig dag gör det ju ingenting men när energin redan är låg så blir det retsamt. Kanske lika bra att fly in i någon bok, det kan ju inte gå fel.

2 tankar på “Låg energi

  1. Hoppas att det ordnar sig så att du hittar rätt cykel.
    Även om bin brukar vara fridfulla och sällan attackerar så hade jag inte velat sitta sidan om dem i en solstol. Det blir till att tänka om där men du hittar säkert någon bra plats. Jag är inte så känslig för andras blickar för på stranden är man till allmänt beskådande, fast det är lite annorlunda när man sitter i ett bostadsområde.

    • Jag tycker att det är väldigt trevligt med bin även om jag gärna sitter en bit ifrån. Jag ska hitta en annan plats. Jag tänker att det kanske ser konstigt ut i början men om någon börjar kanske fler kommer ut. Alternativet är att gå ner till sjön, tar ca 5 min, men det vore skönt att på enklaste sätt kunna ta med en kaffekopp ut, nästan som egen gräsmatta. Det är ju lite trist att ingen använda alla grönområden mitt i bostadsområdet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.