Är det bara tisdag?

Skrattade gott tillsammans med en kollega idag. Båda tänkte på det som hände igår som ”de måsta har varit i början av veckan”. Allt går i rasande fart och måndagsmorgonen kändes så avlägset. Skönt att det är kortvecka så att vi kan vara lediga torsdag och fredag. För mig är fredagen klämdag, där man får ta semester eller använda arbetstidsförkortning och det låter som en god idé.

Även igår kväll fick jag glada skratt. En telefonundersökning ville ställa frågor om mitt tv-tittande. Med tanke på att jag har en trasig tv och inga betaltjänster, ser jag mest på svt play och tv4 play. Det hade nog inte frågeställaren räknat med. Vissa frågor blev väldigt roliga och vi skrattade gott tillsammans. Intervjuaren avslutade med att han precis satt rekord i snabb intervju! Tänk, i dessa coronatider blir man så glad att få prata med någon, även en telefonintervju.

Sent under eftermiddagen fick jag en kort avstämning med min chef. Även det gav många skratt, ju senare det blev. Det märks att vi är trött och då är det väldigt skönt att kunna skratta tillsammans. Och vilken dag det är – nej det hade vi ingen koll på.

Tur att det finns en kalender som kan påminna mig.

2 tankar på “Är det bara tisdag?

  1. Den gångna arbetsveckan kändes konstig. Först var det måndag och sedan kändes tisdagen som fredag eftersom vi inte skulle vara på skolan i dag.
    Att kunna skratta tillsammans är A och O och det kan vi i vårt arbetslag. Det är ”högt i tak” och tonen kan vara ”rå men hjärtlig” men omtanken och stödet finns där alltid.

    • Bra stämning bland kollegor är jätteviktigt. Borde vara självklart att få stöd men med åren har man ju insett att det inte alltid är så för alla. Jag behöver bra kollegor för att trivas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.