Glasögon

I november skaffade jag mig nya glasögon. Det var välbehövligt eftersom jag såg väldigt dåligt. Nu ser jag mycket bättre vilket är bra. Det finns dock en liten hake: jag trivs inte i bågarna. Jag kan inte sätta fingret på vad det är men jag tycker inte om dem, jag känner inte igen mig i dem och det känns som att något inte stämmer.

Jag är inte särskilt fåfäng och tycker egentligen inte att utseende ska vara så viktigt. Men jag vill ju gärna känna mig harmonisk i mig själv och det gör jag inte när jag ser mig själv i spegeln, eller på videomöte. Jag vet inte om det är formen eller färgen men jag tror att det är något i nyansen som jag inte trivs i.

Då glasögon är relativt kostsamma, drar jag mig för att köpa nya. Men ju mer jag tänker på det, desto mer stör det mig. Inga allvarliga problem och det är ju hanterbart. Bara att bestämma sig för hur mycket det kan vara värt.

4 tankar på “Glasögon

  1. ”Fick” mina första glasögon i höstas. Före dess har jag bara använt läsglasögon från Rusta. Är glad att jag tog steget. Förstår att du funderar på att byta om det inte blev rätt. Glasögonen blir ju en del av digsjäv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.