Stora och små problem

Även den här tisdagen har varit fylld av allehanda aktiviteter, möten och problemställning. Det är verkligen varierande och många glada överraskningar. Jag har löst massor av problem men även fått nya. En av dagens alla skratt kom av när vi skulle komma på vad tjäder heter på engelska, hur det stavas och hur det ska uttalas. Har klarat mig fint utan tjäderkunskap i livet hittills men idag var det avgörande. Det hade jag aldrig kunna tro men det är sådana överraskningar som man får skratta åt tillsammans med ödmjuka kollegor.

Idag kom jag på att jag borde ha en att-göra-lista med två kolumner. Den ena kolumnen med det jag skriver upp på morgonen och i den andra kolumnen skriva upp allt som tillkommer under dagen. Då blir det kanske tydligare vad jag faktiskt åstadkommer och gör. Jag tror att jag ska testa, det vore kul att se.

I kväll väntar ”Trädgårdstider”. Jag har inte fattat att gården det fixar med ligger hyfsat när det samhälle där mamma är född och som jag besökt under hela min barndom då jag besök mammas alla släktingar. Lite extra kul, tycker jag.

 

9 tankar på “Stora och små problem

  1. Själv är jag inte alls för listor utan har ändå koll och struktur på det jag ska göra och vad jag fått gjort men jag veta att många tycker det blir överskådligt och bra.

    Visst är det extra roligt när det är en miljö som man känner till.

    • Det fanns en tid då jag inte hade listor, mina planer räckte bra, men nu är det helt och hållet nödvändigt med allt oväntat som händer hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.