Resedrömmar

Min längtan efter sommar, semester och vandringar i naturen kan lätt underhållas genom att redan nu börja drömma och förbereda mig. Jag kan visserligen inte göra någon fysisk resa nu men jag kan resa i dagdrömmar.

För mig innebär det googladen och att läsa på. Har även köpt två nya böcker om spännande platser i Skåne. Jag har vandrat en del i Skåne men önskar även bila runt i landskapet. När jag vandrat har jag sett flera fina ställen i närhet som jag gärna skulle vilja besöka. Nu när jag läser böckerna inser jag att jag faktiskt har varit på flera av platserna, även om inte tänkt på dem som magiska eller trollska. Det är ju en nackdel med vandring – ibland är man så trött att man inte orkar ta in allt.

Böckerna är i alla fall en stor inspirationskälla och jag känner att jag har mycket att upptäcka innanför landets gränser. Och med en liten pralin blir läsningen än mer njutbar och det rekommenderar jag gärna.

4 tankar på “Resedrömmar

  1. Många gånger så tycker jag att reseplaneringen är halva nöjet. I år får vi säkert hålla oss inom landets gränser men det är ingen katastrof. Vårt avlånga land bjuder på väldigt mycket att se så kanske kan Husse och jag komma iväg till Gotland…

  2. Sverige är fantastiskt 😀 så hette det för ett antal år sen och det stämmer verkligen! Stockholms skärgård har mycket att erbjuda om du inte vill resa längre iväg.
    Magiska platser, man ser det så olika! Vi var en hösthelg för många år sen i Hällevik. Gick en skogspromenad, den var verkligen annorlunda. Ett magiskt växtsätt och känslan var trolsk!

    • Det finns verkligen mycket att uppleva. Misstänker att Stockholms skärgård blir folktät i sommar, jag besöker hellre skärgården under vår och höst men sommartid älskar jag att åka ångbåt i skärgården. Under semester vill jag gärna åka lite längre om det är tillåtet/rekommenderat då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.