Lite vitt och lite grått

Idag var det dags att ta mig in till kontoret då jag hade en del pappersjobb att hantera. Klev ut genom porten och såg något vitt på marken. Snö. Från skyn föll ett snöblandat regn och jag ville helst av allt bara vända om. Men plikttroget tog jag mig till jobbet medan snön övergick i regn.

Började med ett lite jobbigt möte som gick bra. Träffade sedan en medarbetare som efter några hälsningsfraser sa att jag såg väldigt trött ut. Det försökte jag skylla på min brist på träning och motion. När jag lite senare tittade mig i spegeln när jag tvättade händerna, insåg jag att min medarbetare har rätt. Jag ser verkligen trött ut. Hela jag kändes grå. Jag behöver något form av akut-kur, kanske smink, färga håret eller liknande.

Nu har jag ägnat kvällen åt att deklarera. Det tog sin tid att förstå vissa uträkningar men nu är läget under kontroll och deklarationen inskickad. Jag trodde att jag var ovanligt tidigt ute men det visade sig att jag skickat in vid detta datum de senaste åren. Mitt minne går inte alltid att lita på, tydligen.

Mer färgglad än så verkar inte denna tisdag bli, jag får hoppas på lite mer bjärt onsdag.

Annons

5 tankar på “Lite vitt och lite grått

  1. Tack för påminnelsen. Deklarationen måste jag också komma till skott med. Husse har redan gjort sin men jag bestämde mig för att vänta…

    Du har ju varit krasslig ett tag så kanske är det den enkla förklaringen men visst kan man känna att man skulle behöva en akutkur. Här gäller det framförallt en klippning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.