Träning

Har sökt information om träning och vilka möjligheter som finns nu i coronatider. Jag måste verkligen komma igång med träning igen. Det är det viktigaste för hälsan för min del. Det räcker inte med promenader så jag måste hitta en annan lösning.

Hemmaträning är inte riktigt min grej, tyvärr, det blir sällan av. Idag gick jag förbi utegymmen och det var så mycket folk att där vill jag nog inte vara. Det finns ett gym på jobbet men det är stängt. Har därför börjat kolla på andra gym och deras utbud och försiktighetsåtgärder. Antar att bara friska människor går och tränar men det är svårt att veta hur det är med avstånd. Det känns som att det är mycket att tänka på nuförtiden.

Nåja, ,några dagar till fungerar promenader men sedan krävs ett beslut.

Annons

4 tankar på “Träning

  1. Min kollega som är ett träningsfreak och även vår yngsta dotter avstår båda två gym. De satsar på cykling och joggning vilket är ett alternativ. Jag hade valt att satsa på något sådant. Powerwalk är också ett alternativ.

    • Jag har läst om så många olika alternativ nu när jag kollar, alla tycks göra olika och det är ju helt omöjligt att veta vad som är rätt eller fel. Men jag måste komma igång med något som ger både rörlighet och stryka, enbart konditionsträning räcker inte.

  2. De flesta gym verkar ha öppet.
    Sen kan det ju vara smart att försöka komma en tid när där är lite folk. Synd du inte gillar utegym, det verkar annars smart.

    • jo, jag gillar egentligen utegym men inte är det är sådan trängsel som det är nu. Innegymen verkar tomma. Ute saknar jag även att tvätta av redskapen efter att man använt dem som man gör inne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.