Det började ju så bra

Arbetsveckan började så bra. Kom iväg till jobbet, löste uppgifter, åt en god lunch, hade bra möten och utanför fönstret sken solen. På kvällen blev det mest tv-tittande med svt:s trädgårdstider samt de sista avsnitten av ”Gift vid första ögonkast” som jag är väldigt förtjust i.

Idag är det inte lika muntert. Lite feber, ont i halsen, hosta och huvudvärk. Inte alls vad man önskar just nu. Oavsett vad det är för virus eller bacill så undrar jag hur den har nått min kropp. Jag har ju inte träffat folk mer än i kassan i affärer och där har det varit rejäla avstånd, nytvättade eller nyspritade händer, vantar mm. Det är en viktigt insikt u hur otäckt lätt det är för en smitta att sprida sig. Nu tänker jag förstås hålla mig hemma och inomhus och inte träffa någon.

Annons

6 tankar på “Det började ju så bra

 1. Med tanke på din stora försiktighet så visar det bara hur lätt det ändå är att smittas av ett virus. Har man otur så hjälper det inte hur försiktig man än är. Men det är bara att stanna hemma och ta det lugnt.

  Krya på!

  • Tack! Nu vill jag verkligen inte gå ut och riskera att träffa någon. Även om jag inte är allvarligt sjuk, så är det inte roligt. Jag tycker att jag känner efter lite extra noga vid varje hostattack.

   • I tider som dessa så tror jag faktiskt att väldigt många känner efter extra. Jag hade garanterat gjort det!

   • Det är ju den uppmaningen vi får. Måste ju känna efter för att inte går till jobbet sjuk och när man är sjuk vara uppmärksam eftersom det tydligen kan gå fort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.