Komma ikapp

Har kämpat under dagen för att komma ikapp med sådant jag inte hunnit att göra tidigare. Det går sådär. Har jobbat hemifrån idag och det blir åtminstone effektiv, inga långa avbrott, resor eller pausar. Hoppas kunna slutföra under morgondagen.

Även under kvällen har jag försökt komma ikapp mitt tv-tittande. Kollar via webben och skuttar framåt när det går för långsamt. Igår missade jag både ”Vem bor här” och ”Vetenskapens värld” men snart är jag ikapp igen.

Har grattat min pappa via telefon idag. Han hade satt upp en lapp på dörren att han var sjuk och inte tog emot gäster men tog gärna emot samtal. Tydligt och bra. Jag hade skickat presenter med posten men han sa inget om det när jag ringde och jag förbannade PostNord. Nu ringde han på kvällen, så posten måste ha anlänt, vilket jag är tacksam för. När världen mår bättre ska jag fira honom ordentligt.

 

Annons

4 tankar på “Komma ikapp

 1. Vilken tur presenten kom fram! Man vet aldrig med Postnord. Jag skickade påskkort till mamma, det kom redan i måndags. Alltför tidigt, men bättre än inte alls.
  Bra med lappen! Har de stort umgänge?

  • Numera har ju PostNord två dagar på sig att leverara så det går ju inte att veta ett brev kommer fram, tyvärr.
   Visst var det smart med lappen, hade inte kommit på det själv. Jo, det brukar vara stora kalas men ju äldre de blir desto fler faller ifrån.

 2. Vilken tur att presenten kom fram! Påskkorten som jag postade i fredags har fortfarande inte anlänt 😦 Smart att sätta upp en lapp så behöver ingen ringa på.

  • Det hade känts uselt med försenat paket. Nu blev alla glada. Med de nya reglerna är det svårt att veta när posten levereras.
   Jag hade inte en tanke på lappen, så jag blev så glad över deras kreativitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.