En helg som går fort

När jag gick genom ett köpcentrum i fredags kväll, var jag trött, så trött. Det har varit en tuff arbetsvecka. Trodde att det skulle vara tomt på folk men det var det inte, åtminstone inte i den delen av centret där jag var. Det visade sig att Systembolaget låg där så det fanns en förklaring till att människor fanns i krokarna. Inte så många som det brukar vara en fredag, men många för att vara i cononatider.

Lördagen blev en avmattad dag. Jag behövde fixa några påskpresenter att skicka till dem jag inte kommer att få träffa i påsk. Många affärer har stängt och utbudet är begränsat. Det känns ovant med det fungerar. Så skönt att få ligga på soffan och läsa en bok.

Söndagen började lite chockartad då jag kollade på klockan. Det var redan eftermiddag och jag hade sovit i mer än 14 timmar. Åh, så jag avskyr när det händer. Ryggen värker, kroppen behöver vatten och dagen försvinner. Var till bibblan och hämtade en bok som jag reserverat. Kunde även köpa frimärken som jag missat att köpa igår. Däremot missade jag att köpa en present som jag sett igår – idag var det stängt.

Den här helgen har gått fort utan att jag har hunnit göra särskilt mycket. Skönt att de snart är påskhelg. Eftersom resan till föräldrarna tycks bli inställd, så borde jag ju hinna ikapp med allt jag inte hunnit de senaste veckorna. Eller så behöver jag påskledigt, för att återhämta mig.

4 tankar på “En helg som går fort

 1. Jag läste om nåt vinsläpp som orsakat folksamlingar. Otroligt!
  Du behövde väl sova ut igen. Men jag förstår känslan, man vill inte sova bort hela dagen! Då lägger jag mig hellre i tid på kvällen.
  Så det är säkert nu att du inte ska till dina föräldrar?
  Sov gott!

  • Jag önskar så innerligt att jag behövde sova ut men jag är tveksam på den förklaringen. Men jag fattar inte hur jag kunde missa flera alarm.
   Kommer bestämma mig slutligt i morgon om det blir något besök eller inte. Men det ser mörkt ut.

 2. Jag tycker inte heller om att sova bort dagen men i går var det riktigt skönt att sova ut. Det kändes som om jag helt enkelt behövde det.

  Hoppas du får en bra start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.