Växer långsamt

Idag fick jag en supergullig bild på min lilla brorsdotterson. Pojken är drygt tre månader. Han föddes två månader för tidigt och har nu hunnit bli 49 cm lång! Det innebär att den pyttelilla dräkt jag skickade när han föddes, äntligen börjar passa. För mig kändes det nästa orimligt smått när jag tittade på barnkläder i storlek 44-48 och nog trodde jag att små barn växte fortare.

Jag har ju inte fått träffa underverket än och det lär ju dröja i dessa virustider. Det gör mig ont. Men samtidigt är beslutet enkelt. Jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv om jag smittar honom men något, oavsett om det handlar om förkylning, influensa eller covid-19. Hans hälsa är viktigast och jag får vänta. Däremot finns inget som hindrar att jag skickar små presenter till honom!

Att få en söt bild, ger massor av energi. En bild räcker långt.

6 thoughts on “Växer långsamt

    • Får nog bara acceptera att jag missar en del samtidigt som jag har något roligt att se fram emot. Det ska bli kul att få träffa honom, någon gång.

  1. Ja det är så, bilder räcker långt. Jag har mitt barnbarn i Stockholm och bor själv i Skåne, i dessa tider vet jag inte när jag får träffa honom nästa gång. Vi brukar skypa också.

  2. Helt rätt tänkt! Det räcker långt att få bilder och information även om det självklart är mysigare att träffas. Så roligt att han växer och utvecklas men självklart har han lite att ta igen vilket tar sin tid.

    • Det ska verkligen bli kul att få hålla inom men tills vidare gäller bilder. Tror att jag läst någonstans att små barn är små längde dvs det tar många år innan de kommer ikapp. Men jag vet egentligen inte. Det viktiga är att han mår bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.