Trötta ögon och digital fika

Allt detta tvättande av händer gör att jag även ser mig själv i spegeln som hänger ovanför handfaten. Igår möttes jag av två trötta och glansiga ögon. Hjälp, jag såg inte alls pigg ut. På kvällen kom jag på att jag så här års förra året, besvärades av pollenallergi och började äta receptfria tabletter. Det var lösningen då och jag tog genast fram asken och började min medicinering. Det känns redan bättre. Så tacksam när problem är lätta att lösa.

Även idag har jag varit på kontoret, en ganska öde plats. Jag var ensam i min del av huset men hörde några kollegor lite längre bort. Hade några tunga möten som gick bättre än väntat så det var riktigt skönt att bli av med orosmoment. På eftermiddagen hade vi ”virituell fika”, dvs vi drack vårt kaffe tillsammans uppkopplade via Teams. Där satt vi, runt om i landet, och kände oss som en del av gemenskapen igen. Inte som att träffas på riktigt men ändå ett sätt att få småprata och ha kontakt. Vi ska fortsätta denna typ av fika eftersom det var mycket uppskattat.

Längtar till helgen och det är ju bara en dag kvar. Det ska jag nog klara.

 

7 tankar på “Trötta ögon och digital fika

  1. Man får göra det bästa av det och fika på det sättet är inte fel.
    Det är hög tid att börja med allergimedicinen nu men jag har inte kommit till skott…

    • Jag äter ju receptfritt och vet egentligen inte om jag tar rätt medicin men det är en markant skillnad till det bättre så jag är nöjd.

  2. Jag måste också börja medicinera. Vi har varit ute och letat efter en försvunnen bekant. Känns hemskt att gå och lägga sig och inte veta om han lever eller ej. 45 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.