Vaknar ur en dröm

Var så trött när jag kom hem, alldeles för sent på fredagskvällen. Det var en dag fylld av möten och avstämningar. Det är väldigt mycket avstämningar, rapporteringar mm i dessa tider. På kvällen satte jag mig direkt vid datorn, först för att lyssna på ”Spanarna i P1”, sedan se ”Bäst i test” på svt. Fortsatte sedan till soffan och ett korsord och där var det nära att jag somnade.

Trots denna intensiva vecka, sov jag ganska dåligt i natt men när klockan ringde somnade jag om. Vaknade några timmar senare, mitt i en dröm. Jag brukar komma ihåg drömmar, det är inte alls konstigt, men denna gång var det så irriterande eftersom jag i drömmen stod och läste ett väldigt spännande meddelande. Åh, så jag vill veta vad som stod på den där lappen. Men det är förstås omöjligt att somna om och komma tillbaka till drömmen. Så idag får leva i ovisshet. Och en gnagande nyfikenhet.

Solen skiner idag så det finns i alla fall något gott i dessa tider.

8 tankar på “Vaknar ur en dröm

  1. Många menar att vi i drömmarna bearbetar det som hänt under dagen och ibland tycker jag att det stämmer. Dock inte alltid för ibland drömmer jag hur märkligt som helst och sådan är inte min tillvaro även om inget är sig likt.

    • Så är det även för mig. Det händer att det är drömmarna som får mig att inse att jag är stressad eller orolig. Det här drömmen tror jag inte har med vardagen att göra – det var ett spännande brev med något bra budskap – det är nog därför som jag är så nyfiken. Eller så säger drömmen att jag längtar efter glada budskap just nu – det gör nog många med mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.