Fint med fredag

Den här fredagen får nog räknas till en av de lugnare. Få kollegor på jobbet, färre möten och färre störande moment. Men massor av nya beslut med anledning av coronaviruset. Utvecklingen går i rasande fart. Det kändes nästan konstigt hur man kunde tycka att det var okej att fylla hela Friends arena så sent som i lördags och idag ifrågasätts att vara på kontoret. Vid dagens slut packade jag ner allt i väskan för att vara beredd att jobba hemifrån nästa vecka, om det kommer att behövas.

Lördagens planerade kalas är inställt så det blir antagligen ingen resa till Örebro. Mina föräldrar är förkylda och de vill inte riskera att smitta mig. Det kan bli en lugn och ledig helg istället och det passar mig alldeles utmärkt.

Just nu känner jag en enorm tacksamhet att jag började jobba i januari, det hade varit jobbigt att söka jobb i dessa finanskriser. Det blev en bra tid att plugga och en bra tid att ha en anställning. Ibland har man tur!

Nu har jag klarat av att lyssna till ”Spanarna” i P1, tittat på ”Bäst i test” och ”Svenska nyheter” dvs mina fredagsvanor som ger en fin avslutning på arbetsveckan och inledning på helgen.

Trevlig helg1

4 tankar på “Fint med fredag

  1. I vissa situationer blir man tacksam för det lilla. Tillvaron bjuder på tvära kast just nu och man får hänga med så gott det går. Använda sitt omdöme och tänka sunt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.