Långa dagar som blir längre

Dagarna blir längre och längre. Dagarna blir ljusare och ljusare och mina arbetsdagar börjar tidigare och slutar senare. Igår hade vi dessutom kvällsaktiviteter så nu vågar jag snart inte räkna arbetstimmarna. Å andra sidan, en timme tog jag igen idag då jag smet iväg till tandläkaren.

I morse var det snöblandat regn som vräkte ner. Vi var många som stod och huttrade under paraplyer på perrongen. Riktigt ruskigt och tråkigt blött, tycker jag. Lika bra att vara inomhus. Det är väl sådana här dagar som man ska ta fram sin lilla bok och sin lilla filt och glömma världen utanför.

Det får bli min plan för resten av kvällen.

6 tankar på “Långa dagar som blir längre

  1. Långa arbetsdagar en period fungerar väl men i längden tycker jag inte det är hållbart. Man måste kunna njuta av lediga ljusa kvällar också. Men visst, man tänker inte på det på samma sätt att klockan blivit mycket. Kvällens planer låter perfekta tycker jag.

    • Det är ju inte alls tänkt att jag ska jobba mycket men det händer så otroligt mycket hela tiden, oförutsedda händelser som inte ska inträffa men som duggar tätt. Jag är så glad att jag är trygg i mig själv och har livserfarenhet att vila på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.