Yrsel och abstinens

Det blev en tidig morgon för att hinna med så mycket som möjligt under dagen. Hann jobba ostört en kort stund innan en virvelvind av möten och samtal satte fart. Och så har det pågått fram till sextiden på kvällen.

Dagen började ganska svajigt dvs jag var ganska svag efter helgen krasslighet. Jag kände mig yr men kunde inte riktigt äta. På eftermiddagen var huvudvärken bedövande. Helt plötsligt kom jag på att jag inte druckit kaffe sedan i lördags och då är det ju abstinens och därmed ganska lätt att åtgärda huvudvärken. På kvällen kom även hungern, äntligen, och efter lite sushi så mår jag som mitt vanliga jag igen. Stor lycka!

Måndagskvällar innebär tv-tittande där ”Husdrömmar” är ett favoritprogram. Kul att se ett program med överkomlig budget. Tänker att jag ”bara” behöver hitta en snickare att bilda familj med samt gott om tid så kan även jag få bo så fint.

5 tankar på “Yrsel och abstinens

  1. Är man van vid att dricka kaffe eller te så känner man av om det inte blir några koppar. Men det är trots allt lätt åtgärdat! Ja, en snickare vore ett gott parti men jag byter inte ut husse 😉

  2. Jag tänkte på dig när jag tittade på Husdrömmar. Skönt att se ett rimligt pris för en gångs skull. Fint blev det också.
    En snickare, en elektriker och en rörmokare. Och en målare😉Bättre skaffa en allt-i-allo, fast de växer inte på träd…

    • Ha, ha, så klart att en allt-i-allo vore bra. Jag har hittills tänkt att en kock och massör vore en bra kombo men lite hantverkarkunskaper vore inte dumt.
      Även jag tyckte att det blev mysigt och personligt, till ett rimligt pris. Och nära Viken som är en av mina favoritplatser som jag passerat under mina Skånevandringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.