Som en gottepåse

Dagen har varit som en gottepåse, en blandning av sött, salt och surt i kulörta färger. Jag har plockat godbitar i form av härliga samtal, bitit i något segt som jag inte kunnat läsa och sugit på syrliga karameller av blandad karaktär.

Det började med ett externt möte där jag var ny i gruppen. Började lite trevande men efter något timme var jag helt inne i arbetet. Det var så roligt att kunna bidra direkt. Det kommer att bli ett roligt samarbete. Åt en trevlig lunch och fick chans att lära känna nya personer, det är ju alltid trevligt. Sedan blev det bråttom tillbaka till kontoret.

På plats väntade massor av samtal och kollegor. Jag lyckades i alla fall bli av med ett styrelseuppdrag. Jag har bett om att få slippa bli omvald och har sedan utsatts för en övertalningskampanj att stanna. Idag stod jag på mig och sa nej. Det kändes jättebra. Fortsatte sedan att beta av uppgifter men ändå blir att listan att göra längre. Det känns som att jag kommit in i jobbet ordentligt. Så pass bra att vips hade klockan passerat 18.00 och jag fick bråttom igen.

Rusade till tåget för att hinna i tid till kvällens bokcirkel. Skickade ett meddelande till min bibliotekarie även om jag trodde att jag skulle hinna. Då stannade tåget. Lite typiskt. Trots min förening blev det i alla fall ett trevligt boksamtal med många glada skratt. Jag är så tacksam att vara med i bokcirkeln som ger samtal jag inte få på annat håll.

Nu återstår bara lite förberedelser inför morgondagen. Sedan är dagens gottepåse tömd och dygnet timmar slut.

2 tankar på “Som en gottepåse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.