Med perspektiv på livet

Har varit frusen hela dagen. Jag tycker att det känns som att vinden viner rakt igenom husen, att det drar. Jag vet inte om det är sant eller inbillning men jag känner mig frusen. Har försökt lösa massor av problem under dagen och i alla fall lyckats med några. Det får man vara glad för.

Kände mig lite låg när jag kom hem, som att jag skulle vilja ha lite mer energi. Pysslade med lite ditt och datt. Satte mig framför svt:s ”Husdrömmar” och plötsligt känns livet mycket lättare. Oj, oj, oj, vilka utmaningar folk kan utsätta sig för. Men en sådan budget som det här husägarna hade, så hade jag nog tänkt mig ett lättare liv. Jag blev lite matt, bara av att titta, sedan började jag glädjas över mitt eget liv. I perspektiv så känns det rätt lätt att leva.

Och med en varm ylletröja så har jag även löst problemet med frusenheten.

7 tankar på “Med perspektiv på livet

  1. Det är kallt. Jag fryser också inomhus. Det blåser ju hela tiden.
    Såg också Husdrömmar. Otroligt att man kan ha den ekonomin! Då äger de ändå inte tomten!!!!
    Förundrar mig både över det och hur man kan buda på ett hus i den prisklassen utan att ens se det! Då måste man ha råd att förlora också.

      • Det sa vi också. För någon säsong sen var det ett Markarydspar med. De höll på med ett hus i Mellbystrand. Hon sprutade idéer och han jobbade. Han log inte en enda gång! Helt slut var han. Jag vet de sålt det färdiga resultatet och bor kvar här. Hon har inte kvar sin inredningsbutik. Inte själva affären alltså. Säkert firman kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.