Hurra för fredag

Ännu en bra arbetsdag är avklarad. Dessutom gick det alldeles utmärkt att jobba en hel arbetsvecka. Jag börjar redan känna mig varm i kläderna och löser kluriga problem som uppstår. Men visst är det mycket som är nytt som kommer att ta tid att sätta sig in i.

Köpte med mig lite godsaker hem, så att jag kan unna mig fredagsmys. Jag har klarat av ”Spanarna i P1” och snart väntar ”På spåret” på svt. Känns som lagom nivå på aktiviteter en fredagskväll.

Imorgon ska jag gå en kurs i personlig utveckling hela dagen. Ska packa väskan ikväll så att jag inte missar det i morgon. Vet inte så mycket om kursen men jag har testat lite tidigare då jag gick en ”prova på kurs”. Jag kände mig både nyfiken och lite vilse efteråt. Men kanske att något frö såddes eftersom jag bokat denna kurs. Det ska i alla fall bli intressant.

4 tankar på “Hurra för fredag

  1. Då hoppas jag att det blir en givande kurs. Jag har varit på en liknande genom jobbet men tyvärr var det bara flum och totalt bortkastat 😦 Hoppas du har bättre tur!

    • Personlig utveckling kan vara mycket och utbudet är stort. Har kollat lite, hört mig för och vet att det gör ett bra jobb. Däremot är jag inte säker på att det passar mig just nu, när jag redan jobbat så hårt med förändring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.