Bra start på veckan

Kändes riktigt roligt att gå upp i morse och jag såg verkligen fram emot att få gå till jobbet. Det är roligt att sätta sig in i arbetet och kul att få lära känna nya människor. Det tar tid att hitta strukturer, få tillgång till alla system, lära sig förkortningar mm men jag är glad för allt jag lär mig. Och ja, det blev en bra dag på jobbet idag!

Fick även en rejäl överraskning från ett förlag som jag sålt en novell till. Den tycks vara aktuell för ljudbok och ingå i en antologi. Jag vet inte så mycket än men för mig låter det väldigt roligt. Det handlar inte om pengar eller framgång men det känns väldigt bra för självförtroendet. Jag är i alla fall glad.

En något mindre överraskning väntade på hallmatten. Jag fick ett halvt julkort idag. PostNord bad om ursäkt för skadan. Lite imponerad blev jag ändå, att de ansträngts sig för att leverera kortet eftersom adressen var helt fel. Eftersom jag har ett unikt namn så är det inte så svårt att hitta mig.

Det enda som var mindre bra med dagen var att jag inte lyckades hitta någon bra promenadväg hem från jobbet. Jag blev förd på kringelkrokar eftersom det var byggarbeten överallt. När jag passerat alla byggen, kom jag äntligen in ett lugnare område – så ledde till en väg parallell med E4:an. Ingen mysfaktor som en tidigare chef skulle ha sagt. Men det blev i alla fall en promenad och det är motionen som räknas.

Nej, nu ska jag anstränga mig mer idag. Bara fortsätta att vara glad.

8 tankar på “Bra start på veckan

  1. Grattis både till novellen och till att du trivs så bra på jobbet.
    Det här är andra julkortet jag hört som kommit fram senaste veckan. Plus en födelsedagshälsning från november och en namnsdagshälsning från mars!!!
    PostNord alltså….

  2. Vilken härlig känsla att inleda en vecka på. Vårt arbete är en stor del av vår vardag så det är viktigt att trivas. Grattis dessutom till novellen för självklart är det en fjäder i hatten och ett bevis för att du kan. Promenadvägen lät väl inte toppen men du fick röra på dig vilket är skönt efter arbetsdagens slut. Tråkigt däremot med julkortet men det har säkert fastnat i en sorteringsmaskin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.