Ingen helgtömning

Jag är så irriterad. Har precis upptäckt att PostNord slutat med tömning av sina brevlådor under helger. Jag har förvisso sett att flera brevlådor har larvigt begränsade tömningstider, ofta kl 09.00 men har jag i min enfald trott att det finns någon form av sista-minuten-brevlåda kvar. Men icke. Tydligt drog de in helgtömning i juli.

Min åsikt är att post är en samhällsservice som vi fortfarande kan förvänta oss ska fungera. Det känns ju helt vansinnigt att det är bättre för mig att ta bilen och lämna över mina försändelser personligen. Jag begriper att digitalisering tilltar, att det krävs nya lösningar. Man jag anser inte att PostNord hittar andra lösningar, de lägger enbart ner fungerande service utan att erbjuda något nytt. Det är inte utveckling, utan snarare nedläggning. Det gör mig irriterad.

 

8 tankar på “Ingen helgtömning

  1. Jag gjorde samma upptäckt för några veckor sedan. Konstaterade också att sista tömningen här är 13:00 vilket känns mycket tidigt. Helt klart är det så att servicen försämras och det känns ibland som om PostNord vill avveckla så mycket som möjligt.

    • Tyvärr är det nog även våra politiker som har ett finger med i spelet, med generös postlag och inte särskild hård styrning. Irriterande, tycker jag.

  2. Pingback: Andra söndagen i advent | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.