Nu är det helg

Beslutet är taget och framtiden ter sig lite mer konkret än vad den varit på länge. Jag har skrivit under ett anställningsavtal och dessutom ringt och tackat nej till andra jobberbjudanden. Det var verkligt jobbiga samtal men det gick i alla fall bra. Nu är det gjort och jag ser framåt.

Jag kommer inte att börja jobba förrän i mitten av januari så jag har gott om tid att avsluta jobbsökar-fasen på ett fint sätt, vila och ladda upp inför kommande utmaningar. Ska ha ett förberedande möte med blivande chefen redan nästa vecka och behöver även ta några samtal dvs det blir en liten mjukstart redan innan jag börjar. Det ser jag fram emot.

Min plan för dagen var även att försöka komma i kontakt med Arbetsförmedlingen för att få svar på några frågor. Det var svårare än jag kunde ana och jag misslyckades totalt. Vi får väl se om jag lyckas nästa vecka eller om AF kollapsats totalt.

Nu har jag gjort tillräckligt med stordåd för denna vecka. Ser fram emot en lagom gråkall helg där jag slipper att gå ut och sitta i fåtöljen, dricka kaffe och läsa en bok. Kanske till och med skriva ett brev.

19 tankar på “Nu är det helg

  1. Grattis till ditt nya jobb! Så roligt att det är i hamn. Känns lagom att börja i mitten av januari och kunna ta det lugnt ganska så kravlöst över julen.

    • Tack! Det känns väldigt bra och jag känner mig tillfreds med beslutet. Det ska bli skönt att få tid att fira jul. Jag ska ju även förvandlas från student/arbetssökanade i slitna jeans och ostrukna skjortor till representativ medarbetare med stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.