Nya tester

Efter en nästan sömnlös natt, slumrade jag till på morgonen, försov mig en aning och fick sedan hoppa i kläderna och rusa iväg till tåget. Någon frukost hann jag inte med, inte ens kaffe.

Härom dagen skrev jag att jag var rejält analyserad. Det fanns fler tester att göra och idag var det dags för drogtest. Jag fick en tidig tid på en företagshälsovård och de använde sig av hårprov. Det innebär att en sköterska klippte små tussar av mitt hår, för att skicka till USA för analys. Fördelen med håranalys är att de kan se flera månader tillbaka tiden. Fantastiskt tycker jag. För mig med stor kalufs är det inga problem att de tar hår, det lär nog inte synas. Men min fantasi drog igång när jag tänker på hur sköterskan måste leta efter hår på kroppen hos dem som inte har hår på huvudet. Jag vågade inte fråga för detaljerat med sköterskan log och intygade att jag ska vara glad för stor och bångstyrig kalufs.

Besöket tog bara 20 minuter och efter en kort promenad satt jag på ett café med mitt älskade morgonkaffe framför mig. Caféet är ett populärt frukostställe och jag hamnade bredvid två unga kvinnor, turister från Asien. Jag reagerade på deras smackande, jag är känslig mot det och uppskattar när andra stänger munnen när de äter. Nåväl, när jag tog fram ägget och la på Kalles kaviar, stirrade de storögt och aningen äcklat. Hämnden är ljuv och kulturer olika!

Nu har jag haft lyxen att kunna vila en stund innan jag tar tag i resten av dagens göromål. Listan är lång.

 

6 tankar på “Nya tester

 1. Haha… aldrig har jag hämnas med Kaviar, men det var ju ett jättegott sätt! 🙂
  Kommer de att dela med sig av sitt analyserande sedan!? Kan ju vara bra att lära känna sig själv. Vem vet, du blir kanske förvånad. 🙂

  • Man får bara se vissa delar av rapporten från alla analyser. De går igenom resultatet, så man kan kommentera men jag får inte veta vad utvärderaren sedan skriver. Tyvärr, jag hade gärna tagit emot hela utvärderingsrapporten. På drogtesten får man nog bara veta om det hittar något.

   Ganska kul att se de asiatiska tjejernas miner 🙂

 2. Haha det påminner mig om när några bjöd japaner på Kalles kaviar, dom är så artiga att dom aldrig skulle säga att det inte var gott men ingen ville smaka mer än en gång. Dom gillar inte lakrits heller 😁

  • Har sett något tv-program om hur olika smaken är. Det finns sådant som bara går hem i vissa delar av världen. Det kanske är bra, så få vi ha vår lakrits och kaviar i fred.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.