Bildvalskval

I fredags var jag hos en fotograf för att ta några bilder. Det är inget som jag är förtjust i men ibland måste man ju gå utanför sin komfortzon. Har fått bilder digitalt att välja bland. En digital bild ingår i priset sedan kan jag välja mellan att köpa till fler för ett styckpris eller köpa alla bilder för en klumpsumma. Det är inget lätt val.

Jag vet inte riktigt vilka bilder som är bra. Det beror förstås inte på fotografen utan min egen syn på mig själv. Det är flera som jag tycker är okej. Men det är riktigt svårt att välja. Min första reaktion var att fyra bilder var rättvisande och bra, idag såg jag fler. Hur många behöver jag egentligen? Å andra sidan är priset förmånligt så kanske jag sluta snåla och unna mig alla. Jag lär ju inte gå till fotografen igen, inte i en nära framtid. Så här velar jag fram och tillbaka.

Jag ska nog sova på saken och ta beslut i morgon.

4 tankar på “Bildvalskval

 1. Vad ska du ha bilderna till? Är det bara för att, eller är det till nåt särskilt? Det kan ju ha viss betydelse för hur många och vilka du väljer, tänker jag?
  Visa oss så hjälper vi dig välja😇

  • Det är framförallt i sociala medier, LinkedIn, på CV mm dvs där jag behöver visa mig, visa vem jag är, skapa kontakter mm. Här är jag privat och mina ord och tankar är viktigare än utseende. Dessutom är ni få som vet hur jag ser ut och då blir det svårt att veta vilka bilder som är rättvisande.

   • Okej, ja då behöver du en bild som är rättvis, där du känner att det verkligen är du.
    Jag vet inte hur du ser ut, men du vet heller inte hur jag ser ut🤓
    Lycka till med valet av bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.