Analyserad

Nu är jag analyserad och utvärderad. Fick tillbringa hela förmiddagen hos ett testföretag och det blev förstås en spännande upplevelse. Det började med djupintervju, sedan rollspel och avslutningsvis genomgång och diskussion om resultatet av de tester jag gjort online.

Rollspelet var inte så märkligt som jag befarande. Jag fick tid att förbereda mig, läsa in mig på en situation och lägga upp en strategi. Det handlade om ett svårt samtal med en medarbetare med brister i sitt beteende och det skulle jag fixa på 20 minuter! Det blev ett bra samtal, under rådande förutsättningar, så jag känner mig nöjd med min insats.

Känner mig nöjd med hela förmiddagen. Det var bra samtal i god ton och jag känner att jag presterade bra dvs förmedlade en tydlig och ärligt bild av mig. Exakt vad utvärderaren skriver i sin rapport vet jag inte men den återkoppling jag fick var i alla fall positivt.

Nu ska jag vila en stund innan kvällsaktiveten dra igång. Jag ska gå på ett författarsamtal som jag ser fram emot väldigt mycket. Men det får bli ett eget inlägg.

 

6 tankar på “Analyserad

  1. Pingback: Nya tester | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.