Helg i mörker och ljus

Även denna helg har passerat i rasande fart. Jag började tidigt i fredags med att ta bilen västerut. Det var några plusgrader och dimma och jag hann även passera regnväder. Jag har fortfarande sommardäck på bilen så jag körde lugnt med full koll på väglag och temperatur.

I örebrotrakten har jag fyra gravar som behövde vintersmyckas och där ljus skulle tändas. Det tog nästan hela lördagen men jag hann även med lite shopping med mamma. Idag har jag fortsatt och på vägen hemåt hann jag med ytterligare gravar för att tända ljus. Alla gravar som jag besöker är utspridda runt om Mälaren och Hjälmaren så jag behöver hela helgen för att hinna till alla platser.

Resan innebar även besök hos mina föräldrar. Det är alltid mycket som de behöver hjälp med så det blir intensiva besök. Den här gången var det bl.a. pappas mediciner som krånglade. Jag begriper inte riktigt hur det fungerar men han fick inte ut all medicin när vi besökte apoteket i fredags. För något recept behövde han vänta till söndag för att få ut nästa omgång trots att den tidigare tog slut. Han väckte mig väldigt tidigt i morse för att vi skulle vara på apoteket när de öppnade i morse. Inga problem för mig men för honom var det besvärliga dagar.

Nu är jag i alla fall hemma igen. En rejäl huvudvärk innebär att jag redan längtar till sängen. Måste ju vila upp mig innan det blir vardag igen.

4 tankar på “Helg i mörker och ljus

  1. Då blev det en intensiv helg för dig. Skönt att du kunde vara behjälplig med din pappas mediciner. Dessutom är jag säker på att de uppskattade ditt besök. Hoppas att det blir en lugn start på veckan.

    • Jodå, mina föräldrar vill att jag ska komma oftare och stanna längre, vilket är svårt. Det gör att det blir så intensivt för mig som är van att vara själv.

    • Det går att hinna med mycket när man satsar. Kunde få lite sovmorgon idag istället för igår. Men nu är det vardag igen och full fart, precis som det ska vara..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.