Tankar som snurrar

Tidig morgon för att vara i god tid inför ett förmiddagsmöte. Jag var nervös inför mötet, visste inte vad jag skulle vänta mig. Och det blev inte alls som jag trott. Lyckades i alla fall hantera och styra samtalet i rätt riktning och kunde känna mig nöjd efteråt. Men det var en möte som väckte väldigt många tankar och det har påverkat resten av dagen.

En slutsats är i alla fall att jag behöver vila och återhämtning för att kunna vara mitt bästa jag. Därför har jag lyckats boka en weekendresa. Jag behöver få komma bort, bara för några dagar. Det ser jag fram emot.

Nu gäller att förbereda mig inför morgondagen med tre speedintervjuer. Återigen vet jag inte riktigt vad jag ska vänta mig. Jag får vara tacksam för att vara trygg i mig själv. Jag har en förberedelse och bör kunna hantera situationen. Kanske att god sömn är bästa förberedelsen.

4 tankar på “Tankar som snurrar

  1. Då hoppas jag att det går bra på dagens speedintervjuer. Man kan bara göra sitt bästa och sedan så återstår det att se hur långt det räcker. En weekendresa kan behövas lite då och då så härligt att du bokat in en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.