Nattligt mms

Vaknade i natt, strax efter fem, av att telefon hade fått ett meddelande. Jag brukar inte få meddelanden vid den tidpunkten och blev lite förbryllad. Det var inget nummer jag kände igen och jag blev än mer förbryllad eftersom meddelandet enbart var en bild. Jag fattade först inte vad den föreställde – några rör, kanske ett badrum och en liten del av sittringen på en toalett. Superkonstigt. Bestämde mig för att somna om och kolla nummer mm under dagen.

Hade jag drömt? Nej, bilden fanns där idag och jag bestämde mig för att radera bilden, jag ville inte ha meddelandet kvar i telefonen. Googlade och inser att personen, avsändaren, finns men vi är inte bekanta. Var mest irriterad över att ha blivit väckt, det tycker jag inte om.

Efter ytterligare undersökningar har jag nu kommit fram till att avsändare jobbar på ett byggföretag. Det skulle kunna vara en förklaring, dvs att han fotat något som är ett jobb eller på något sätt intressant i hans arbete. Sedan bara råkat skicka fel, vilket är lätt hänt mitt i natten, tänker jag. Det skulle kunna vara en rimlig förklaring.

Kanske borde jag svarat men just då kändes det bara obehagligt att få toalettbild mitt i natten. Hoppas att jag slipper det framöver.

6 tankar på “Nattligt mms

      • Och omöjligt att somna om. En period för tjugo år sen hade vi en som ringde fel. Han skulle till en med liknande nummer, slog fel på fyllan. Varje gång mitt i natten😖

      • Sånt händer. Jag hade ett finsk medarbetare som ofta fick-ringde till mig på lördagsnätterna har hon var ute och festade. Hörde bara en massa finska röster mitt i natten. Men oj så hon skämdes. Varje gång!!!!

  1. Det är alltid lite obehagligt när man får ett meddelande nattetid eller än värre om det ringer. Jag befarar alltid det värsta. Förmodligen var det här bara någon som hade skickat fel.

    • Håller helt med. Dock, i dagens tider där bedragare använder både mejl och telefon för att luras, så vill åtminstone jag kolla upp vad det är. Man får vara lite rädd om sig, tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.