It-strul

Att agera IT-tekniker är inte min starka sidan. Dock, måste man lösa problem så får man ju helt enkelt lära sig att hitta en lösning. Idag kom jag på ett jättebra sätt att få bättre prestanda i min dator. Det fungerade finfint och jag var nöjd. En stund, i alla fall. Efter en paus då datorn var avstängd, så fick jag inte igång den. Började genast misstänka att mitt agerande och mina bristande IT-kunskaper var orsaken. Slet i 1,5 h utan att lyckas vilket satte fart på min oro. Hade bråttom till en kvällsaktivet och var tvungen att avbryta.

Eftersom jag kan skriva detta så förstår ni förstås att jag har lyckats. Jag vet inte riktigt hur men nu fungerar allt perfekt. Däremot litar jag varken på mig själv eller datorn så jag hoppas att jag kan hitta en ny i helgen.

Krånglade teknik kan få fram mina sämsta sidor. Jag kan bli arg och orolig. Jag kan morra. Antagligen blir jag otrevlig också men som tur är finns ingen här hemma som blir utsatt för det. Jag skulle vilja vara så där supercool och superduktig som film. Men det är ju i verkligheten jag lever och det kan säkert ha andra fördelar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.