Mitt i veckan

Min plan anger promenad men jag sitter framför datorn med en kopp kaffe i handen. Det regnar och jag inväntar vackrare väder. Har varit ute en gång idag och upplevde kyla. Så här års älskar jag att ha stickad tröja istället för jacka och idag saknade jag en rejäl krage och vantar.

Har en telefondag idag där jag försöker nå folk. Det är inte så lätt. Försöker vid olika tider, det jag tror är före och efter vanliga mötestider då de är upptagna. Men vissa tycks vara upptagna oavsett när jag ringer. Så vill jag inte ha det och därför funderar jag mycket på om jag verkligen vill jobba för en människa som aldrig har tid att svara i telefon.

Idag har jag festat på en mycket god kaka till kaffet. Jag tycker förstås om fika men jag måste ju hålla igen men ibland kan jag behöva något sött. Idag är en sådan dag och det kändes verkligen lyxigt. Å andra sidan, desto viktigare att den där promenaden verkligen blir av.

4 tankar på “Mitt i veckan

  1. Visst är det gott att fika. Farligt gott skulle jag nog vilja säga 😉
    Så irriterande att inte få tag på någon per telefon. Husse har jagat en person ett par dagar men inte lyckats så det fick bli ett mail. Ett mail som han inte heller har svarat på… Irriterande.

    • Jag får egentligen bara fika med tilltugg på lördagar som lördagsgodis. Men ibland sker undantag.
      För mig är det så märkligt att de välkomnar kontakt, vill att man ska ringa men svarar inte. Svårt att göra rätt hur man än gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.