En överraskande tisdag

Det blev en tidig morgon för att hinna med mejlande och fixande innan jag tog tåget in till stan. Jag hade lyckats fånga en plats på någon form av företagspresentation. Väl där får vi veta att det är möjlighet för speedintervjuer. Jag var näst sist i kön så det blev en lång väntan och tid att tänka hur man får tillräckligt mycket sagt på mindre än 10 minuter. Det visade sig att intervjuaren inte talade svenska så där satt jag helt överraskande i en intervju på engelska. Det gick oväntat bra. Synd att tjänsten var märklig och troligen inget för mig.

Efter en sen lunch, hade jag några timmar innan ett kvällsevenemang. Tyvärr glömde jag datorn hemma, så jag fick försöka fixa ärenden via telefonen. På något sätt missade jag ett samtal och det var nog tur det. Det gäller ett jobb jag inte mindes att jag sökt, eller rättare sagt, jag kände inte igen rekryteringsfirman. Det känns bättre att vara förberedd när jag tar ett sådant samtal.

Träffade en tidigare kollega på ett café innan ett föreningsmöte med folk från min gamla bransch. Vi hann avhandla det viktigaste innan vi gick för att lyssna på ett seminarium och där efter äta buffé tillsammans. För mig blev det många glada överraskningar när jag träffade kollegor som jag saknat mycket. Jag är inte jätteförtjust i att mingla men ikväll hade jag tur och hamnade i ett roligt sällskap. Några gamla vänner och några nya bekantskaper i en spännande kombination.

Den här tisdagen blev verkligen annorlunda med många spännande möten. Då gör det inget att jag är supertrött. Sova kan jag göra i helgen.

4 tankar på “En överraskande tisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.