Ännu en resdag

Det blev inte många timmars sömn i natt. Jag kom hem sent, försökte landa, packa om och sedan upp igen tidigt för att ta tåget till Göteborg. Eller rättare sagt Skövde. Pga av banarbete så var det planerat med bussresa mellan Skövde och Göteborg. Jag måste säga att jag hade ofantligt tur. Jag hade en förstaklassbiljett (billigast) och i min vagn fungerade ventilation och kyla. Det var svalt och skönt, tyst och fridfullt. Efter ett tag kom dock fler in i vagnen. I någon vagn var det bastuvarmt och det var mycket tacksamma att få byta till vår svala tillvaro. I Skövde fanns inte en enda skylt om var bussarna fanns eller vilken buss vi skulle med. Informationen var befintligt men vi satte oss i en buss som skulle till Göteborg. Det fungerade. Utmärkt. Vi kom fram ca en timme före utsatt tid. Hur ofta händer det? Det kalla jag tur.

I Göteborg är det varmt och mycket folk. Det känns som sommarstämning med massor av turister från hela Europa. Jag strosade runt, åt en fantastisk god lax till lunch och satt sedan i parker och läste. Det är skönt med en lat och ledig dag och samtidigt får räta ut benen efter resan. Helt ärligt orkar jag inte göra så mycket i värmen.

Resan, värmen och allt som hänt tidigare i veckan gör att jag känner mig trött. Jag ska unna mig en ganska tidigt sänggående. Jag sover väldigt bra på hotell och denna gång bor jag riktigt bra. Det ska jag ta vara på.

4 tankar på “Ännu en resdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.