Tiden går så fort

Jag tycker att tiden går så fort. Timmarna rinner iväg utan att jag hinner med allt jag tänkt mig. Jag gör sådant som inte känns som att få något gjort.

De senaste dagarna har tvättat, handlat, sopsorterat och sökt jobb. Jag har läst lite och lyssnat på ett antal ”sommarpratare” på P1. Det känns inte som mycket men det tar tid. Att hitta jobb att söka mitt i sommaren är inte lätt och kräver en del knep. Jag har även suttit och registrerat mig på olika rekryteringssiter vilket är oerhört tidskrävande. Jag är mycket tveksam till att det är värt besväret men självklart måste man testa alla kanaler för att hitta sitt drömjobb. Mitt mål är att vara klar med jobbsökandet till lunch varje dag men både igår och idag hann klockan bli två innan jag kände mig klar. Och så en stund till på kvällen.

Att handla, tvätta och söka jobb syns inte så tydligt. När jag ser tillbaka på dessa dagar är känslan att jag lyssnat på radio. Det här är något jag måste jobba med mig själv för att ändra på. Funderar på att bli en list-människa, så att jag tydligare kan visualisera vad jag ska göra och vad som jag har gjort. Jag gör ofta listor för att veta vad jag ska göra men nu behöver jag något som visuliserar vad som blivit gjort.

Innan jag beger mig ut i solskenet ska jag boka kommande resor. Sedan får det vara nog med administration för idag.

4 tankar på “Tiden går så fort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.