Livet böljar

Livet böljar. Det känns som att det går lite upp och ner i mjuka rörelser. Igår satt jag på ett bibliotek, dels för att skriva, dels för att göra ett antal personlighets- och intelligenstester. Skrivandet är lustfullt och testerna är jobbiga att göra men nödvändiga då de är en del av rekryteringsprocess. Sex tester gick jättebra men det sjunde gick på pepparn, kändes det som. Det var något konstigt i testet och efteråt var jag mycket frustrerad, något blandning av både arg och ledsen.

Bestämde mig för att släppa frustrationen, köpa en liten bit choklad till kvällskaffet och kopplade av med en bok. Jag kollar även en hel del på tv eftersom jag gärna följer vad som händer i Visby under Almedalsveckan. Har dessutom ägnat mycket tid åt att planera in kortare resor. Att söka jobb kräver inte specifik plats och det kan jag göra på resande fot men däremot behöver jag vara tillgänglig för intervju. Därav vågar jag inte åka för långt bort. Anar dock att det inte blir så många intervjuer under juli.

Överraskande nog blev jag idag inbjuden till fortsatt intervju i en rekryteringsprocess. Det som kändes som hopplöst igår, känns möjligt idag. Det som kändes som en bra resplan igår, måste göra om idag. Det böljar.

Annons

6 tankar på “Livet böljar

  1. Jag skulle heller inte tro att det är så många intervjuer i juli men Sverige stannar inte upp som det gjorde förr denna period. Lycka till när det blir så dags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.