Intrasslad

Den ursprungliga planen för dagen var att bege mig ut på en dagsvandring. Det är något jag längtar efter. Väderprogonosen (och utfallet) visar på regn. Det kan jag klara av men minsta lilla varning för åskoväder får mig att styra om planerna. Jag har mindre goda erfarenheten av vandring i blixt och dunder. Det gick förvisso bra den gången men det var en hemsk upplevelse och en risk jag aldrig mer vill utsätta mig för. Därmed ett lätt beslut att ta vandringen en annan dag.

Det var nog bra av flera skäl. Jag har nämligen hamnat i en administrativ härva av oklarheter och frågetecken. Jag är helt övertygad om att allt kommer att lösa sig på bästa sätt till slut men det tar tid och kräver mitt fokus. Då är det bättre att sitta varmt och torrt vid ett skrivbord istället för i en blöt skog.

Ibland drömmer jag om att allt bara ska flyta på och fungera problemfritt. Så öppnar jag ögonen och inser att det inte är så tillvaron ser ut och det är helt enkelt något att förhålla sig till. En del av min lösning är att fira när jag klarat av alla utmaningar. Snart ser jag fram emot att få unna mig en ny anorak som belöning för mitt slit. Det är faktiskt inte så dumt att själva få välja belöningarna!

3 tankar på “Intrasslad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.