Kollage

De senaste åren har jag tänkt att jag vill testa kollage. Jag har ju mycket papper, idéer och har till och med köpt lim mm men jag kommer inte igång. Flera gånger har jag varit på väg mot en kurs som antingen inte passat i tid eller som blivit inställd. Häromdagen hade jag en ofattbar tur då jag råkade se en kurs till ett sista-minuten-pris. Det passar mig utmärk.  När sådana chanser dyker upp i rättan tid, känns det som att det är meningen att man ska fånga dem. Kursen är i helgen och jag längtar som ett litet barn.

I kallelsen står att jag ska ta med material såsom papper, sax, limstift, teckningspennor. Jag har ganska dålig koll på vad de menar, kvalitetsmässigt, men får leta fram något som kan fungera. Kanske att något kompletteringsköp blir nödvändigt men jag vill helst inte göra inköp i onödan, dvs innan jag vet vad jag behöver.

Jag ser verkligen fram emot denna kurs och jag hoppas kunna få inspiration till nya skapelser. Längtar även efter att få jobba med händerna och inte enbart använda skallen. Därtill brukar det vara intressant med nya bekantskaper som en kurs kan ge. Ofta får man chans att träffa människor man annars inte skulle mött och det är tycker jag är spännande.

6 tankar på “Kollage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.