To go or not to go

To go or not to go – skrev antagligen inte Shakespeare men det var så mina tankar föll i dag när jag kollade på Stockholm Maraton. Jag såg skylten med ”1500 to go” och jag tänkte att det borde ha stått run istället för go. Jag beundrar alla löpare, oavsett tid och stil, och jag kan stå länge och heja fram dem. I handen hade jag en kaffe to go! Jodå, vi gör våra val och i det kylslagna vädret var mitt val enkelt. För mig är löparna inspirationskällor och starka förebilder som visar att man kan nå sina mål, om man bara vågar.

Själv är jag efter tre års fokus, nära att nå mitt mål att kunna ta ut en universitetsexamen. Men vad är mitt nästa mål? Har jag klarat detta kan jag ju klara något annat som känns viktigt för mig. Faktum är att jag inte satt upp ett nytt mål än. Jag har varit så fokuserat på att klara av examen. Hoppas att jag kan ta några dagar helt ledigt och tänka igenom framtiden ordentligt. Som arbetssökande måste man ju vara anträffbar, även med kort varsel så jag vågar inte boka någon resa än. Men det lär klarna inom de närmaste veckorna. Till dess ska jag börja skriva listor över tänkbara projekt och mål.

 

Annons

2 tankar på “To go or not to go

    • Jo, självklart, jag tänker mig en ny inriktning i arbetslivet. Steg ett är att skriva på ett kontrakt för anställning hos något företag. Men det ser jag inte som ett långsiktigt mål utan någon som ska fixas under sommaren.
      Nu behöver jag ett nytt långsiktigt mål och en dröm att uppfylla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.