Skriva, skriva, skriva

Är inne i en period där dagarna ter sig lika. Jag går upp tidigt, skriver på min uppsats, går till kontoret och fortsätter att skriva på uppsatsen och går sedan hem igen för att fortsätta skriva på samma uppsats. Men det är inte många veckor kvar nu så jag försöker njuta av tillvaron.

Det som skiljer sig åt är vad min tv visar i bakgrunden kvällstid. I ishockeytider, stämmer inte tv-tablån med mina önskemål. Jag känner mig lite vilsen. Å andra sidan njöt jag gott åt Eurovision Song Contest igår. Jag är inte lika intresserad som när jag var liten men jag vill gärna se. Numera gillar jag ofta musiken om jag slipper se artisterna uppträda. När jag tittar, istället för att lyssna, fastnar ofta min uppmärksamhet på märkliga klädesplagg och frisyrer. Jag tycker inte alltid att scenframträdanden får låten att lyfta. I tisdags var Estland min favorit vilket blev lite skrattretande efter artisten är svensk.

En klasskamrat från grundskolan har varit med och tävlat som låtskrivare i Eurovision Song Contest. Det har gått väldigt bra för honom de senaste åren. Vi har inte nära kontakt med är bl.a. vänner på Facebook. Nu, när jag vet att han kan läsa, är jag försiktigt i mina kommentarer på Facebook. Det är så lätt att raljera eller göra sig lite rolig över bidragen men jag inser förstås att det kanske inte är så roligt för honom att läsa. Jag tror visserligen inte att han bryr sig om lilla mig men jag vill i alla fall vara schysst. Ser redan fram emot morgon då både Sverige och min kompis bidrag finns med.

Men innan dess ska jag skriva vidare.

 

 

2 tankar på “Skriva, skriva, skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.