Nu är det full fart igen

Vilken härlig dag! Var uppe jättetidigt för att åka in till stan för ett frukostseminarium om Cirkulär ekonomi. Mycket intressant tycker jag så det var värt den tidiga morgonen. Jag sitter i styrelsen i den föreningen som arrangerade mötet och efter seminariet hade vi föreningsstämma och efter det konstituerande styrelsemöte. Jag var inte riktigt beredd på det förändringar i styrelsen som presenterades med det blir nog bra.

Hann tillbaka till kontoret tidigare än väntat och hann prata med några kollegor som jag gärna ville träffa innan helgen. Det kändes fint. Jobbade hårt under eftermiddagen, löste många frågor och avslutade eftermiddagen med en avstämning med min handledare. Vi redde ut en hel del oklarheter och nu kan jag jobba vidare i helgen. Det börjar nämligen bli ont om tid och jag vill ligga lite före för att ha marginal om något händer.

Passade även på att visa intresse för att få jobba kvar. Det blev ett bra samtal, utan löften. Det känns bra, tycker jag, att båda parter kan vara ärliga med behov och söka en lösning som passar oss båda. Det ska bli spännande att se hur framtiden kommer att te sig. Det känns som att jag är på väg att lämna en fas och gå in i en ny fas i livet.

Som vanligt kommer fredagskvällen avslutas framför ”Let´s dance”. Roligare än så är inte livet.

4 tankar på “Nu är det full fart igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.