Påsken är klar

Så är även denna påskhelg avklarad. Skönt tycker jag som tillbringat hela helgen hos mina föräldrar. Det är trevligt men blir intensivt.

Till det goda hör att jag bytt till helt nya sommardäck, varit med mina föräldrar till sjukhus för vanligt besök, handlat, besök en handelsträdgård och fått fikat vid Naturen hus i Örebro. Det är väldigt trevligt att gå vid Hjälmaren även om det var vansinnigt tungt att dra/skjuta på pappa i rullstol. Eftersom jag ville att han skulle få komma ut så kunde jag ju inte erkänna hur jobbigt det var. Bara att bita ihop och tacka för träningsvärken. Har även hunnit hjälpa mamma i trädgården, måla och hämta grejer på vindar. Jag är deras armar, ben, bärkraft och uthållighet.

Det är trevligt men jag är ju van att rå om mig själv och orkar inte med att vara påpassad hela tiden. Åh så jag kan längta efter att få gömma mig i en läsupplevelse utan att bli störd.

God mat har jag i alla fall fått. Jag älskar Janssons frestelse!

11 tankar på “Påsken är klar

  1. Visst är det trevligt att umgås men visst blir det också intensiva dagar så på så vis har vardagen sin charm också. Nu är det lugnt och fridfullt här hemma.

    • Jo, det behövs ju balans mellan vardag, helg och fest. Ibland tänker jag att det vore bättre om det vore närmre. Det är ju bara för mig att flytta! Men det finns annat som överväger och gör att jag vill bo där jag bor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.